Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Δύο μετάλλια από… γυναικεία χέρια!




Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε χθες η Σκεύη Θεοδώρου στην σφυροβολία, και το χάλκινο η Μάγδα Κομότογλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, που ολοκληρώνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ

  Μολονότι αρκετοί ήταν οι αθλητές στίβου του Παναθηναϊκού, που δεν κατέβηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, το «τριφύλλι» πανηγύρισε 2 μετάλλια κατά την 1η ημέρα της διοργάνωσης, που ολοκληρώνεται σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 Η Σκεύη Θεοδώρου, που στα προκριματικά της σφυροβολίας κατέλαβε την 4η θέση με ρήψη στα 58.40μ., στον τελικό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση στα 62.49 μέτρα! Ενώ η Μάγδα Κομότογλου στην δισκοβολία, στα προκριματικά ήταν 4η με ρήψη στα 43.17μ., και στον τελικό πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, με ρίψη στα 46,79 μέτρα.
Παράλληλα στο ύψος, όπου ο Δημήτρης Χονδροκούκης ήταν πρώτος με επίδοση στα 2.25μ., ο άλτης του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουρτέσης βγήκε πέμπτος, με άλμα στα 2 μέτρα και 18 εκατοστά, έχοντας βελτιώσει την επίδοση που πέτυχε στα προκριματικά (1,95μ.). Τέλος στα 100μ., ανδρών στα προκριματικά της 7ης σειράς ο Παναγιώτης Θανασούλας ήταν 6ος με 11.51.
Το γεγονός ότι δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν αρκετοί αθλητές του «τριφυλλιού» κόστισε στον σύλλογο που στην συνολική βαθμολογία των σωματείων, δεν συμπεριλήφθηκε καν στην πρώτη 8άδα σε άνδρες και γυναίκες!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου